Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: un altre món és aquí : educació i societat
I Mostra del Llibre Anarquista [BCN'05]
11 mai 2005
La Mostra del llibre Anarquista recoge la experiencia de otras ciudades para traer a Barcelona la posibilidad de compartir visiones del anarquismo y conocer aquello que nos hace crecer.
banner_mostra.png
1ª MOSTRA DEL LLIBRE ANARQUISTA EN BARCELONA, DEL 13 AL 19 DE JUNIO DEL 2005.

Presentación:

La Mostra del llibre Anarquista recoge la experiencia de otras ciudades para traer a Barcelona la posibilidad de compartir visiones del anarquismo y conocer aquello que nos hace crecer. Tienen cabida en ella no solo lo especificamente anarquista sino las posturas antiautoritarias de las que podemos aprender. Libros y textos de temáticas diversas: ecologismo, salud, feminismo, prisión,....que no se declaran bajo la idea libertaria, pero que tampoco plantean una idea autoritaria o partidista.

Abrir un libro anarquista equivale a comenzar una conversación, reflexión, diálogo que no acaba en la última página. Se prolonga. En él escuchamos el eco de nuestra historia, de lucha y pensamiento obviados por la historiografía del poder. Ni falta que hace que nos digan quiénes somos. En nuestras mentes, en nuestro corazones, la anarquía continúa viviendo al margen de su control. Y no es necesario decir que donde se manifiesta realmente es en nuestra práctica, constructiva e incendiaria. Y el libro puede ser chispa o cimiento.

Una de las personas que más ha hecho por encendernos, Antonio Téllez Solá, murió la madrugada del 26 de marzo. QUE SEA ESTA MOSTRA EN SU MEMORIA!

+info: <a href="http://www.alasbarricadas.org/llibreanarquista/";>Mostra del Llibre Anarquista BCN</a>

contacto: firallibreanarquistabcn ARROBA yahoo.es
Mira també:
http://www.alasbarricadas.org/llibreanarquista/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: I Mostra del Llibre Anarquista [BCN'05]
11 mai 2005
Tiene muy buena pinta.
Re: I Mostra del Llibre Anarquista [BCN'05]
12 mai 2005
no puc evitar sentir simpatia cap a l'anarquisme. el meu avi era de la CNT i gairebé tots els seus germans també. van ser detinguts i torturats per aquesta mateixa raó. a més, l'anarquisme em sembla ideològicament molt avançat.

però, ho reconec, tampoc no puc entendre aquesta mena de mania persecutòria que tenen alguns llibertaris de borrar el català de qualsevol acte públic on la ideologia de fons sigui aquesta. perquè us en feu una idea, visc al costat de Kan Kampanilla.

a mi no em quadra gens i no puc evitar sentir-me malament cada vegada que m'adono que em puc identificar amb la ideologia però no amb els seus practicants d'avui en dia.

em deu passar una mica com a alguns catòlics.

pd: ho dic per la web.
Re: I Mostra del Llibre Anarquista [BCN'05]
12 mai 2005
En aquest cas concret la questió es senzilla, a la Mostra hi ve gent de diferents punts de l'Estat, no té gaire fer la 'convocatòria' en català.

I en general jo crec que tot ve de la poca importància que es dona dins el 'meneillo' anarquista a utilitzar una llengua o altra...

Per altra banda, la penya de kampanilla no representen tots els anarquistes (i alto, no estic rajant d'ells), n'hi ha de molts colors i per fer una crítica global crec que almenys hauries de coneixer una part prou representativa.
Re: I Mostra del Llibre Anarquista [BCN'05]
12 mai 2005
VIVA KAMPANILLA!
Re: I Mostra del Llibre Anarquista [BCN'05]
12 mai 2005
fora costres dels moviments socials !

prou de degradar l'anarquisme !
Re: I Mostra del Llibre Anarquista [BCN'05]
12 mai 2005
Doncs jo segueixo pensant que és trist que essent una Mostra del Llibre LOCAL encara que amb apertura cap a l'exterior la pàgina web, com a mínim, sigui en català. Només això...

I encara que la llengua per a alguna gent sigui quelcom poc important no és cert que ho sigui... si la mostra del llibre és una proposta cultural, aquesta hauria d'acatar tantes facetes de la cultura popular sigue possible. I la llengua local n'és una molt important. En tant que cultura i en tant que construcció social i colectiva.

Salut.
Re: I Mostra del Llibre Anarquista [BCN'05]
12 mai 2005
Tan és en català com en castellà, nosaltres desde la llibreria llibertaria (associada al jardi de lanarquia) portarem els nostres llibres en les dos llengües i la revista que és integrament en català i que es en procès de traducció. Ens veiem!!!!!!!!!!!
Re: I Mostra del Llibre Anarquista [BCN'05]
12 mai 2005
fantàstic :)
Re: I Mostra del Llibre Anarquista [BCN'05]
12 mai 2005
menos mal que no hay carpas tecno... ni concierto. Esta bien un poco de imaginación pa variar y no caer en lo de siempre.
Adelante con el proyecto que es mu guapo.

Ni costras ni catalinos tocapelotas
Re: I Mostra del Llibre Anarquista [BCN'05]
12 mai 2005
Els de la CGT podrem vindre ?
Re: I Mostra del Llibre Anarquista [BCN'05]
13 mai 2005
mira, aquest diu "catalinos"...com uns altres que jo em sé...quines casualitats !

Terra i Llibertat !
Re: I Mostra del Llibre Anarquista [BCN'05]
13 jun 2005
"baixant de la font" si dius que vius al costat del CAO KAMPANILLA (i no Kan kampanilla) passa´t els divendres per la kafeta i li comentes a la penya de la casa el que no et sembli be!!!
I aixó que dius de : "tampoc no puc entendre aquesta mena de mania persecutòria que tenen alguns llibertaris de borrar el català de qualsevol acte públic on la ideologia de fons sigui aquesta. perquè us en feu una idea, visc al costat de Kan Kampanilla."

com es nota que no els coneixes.....mare meva,si quasi tots que viuen en la casa s´expressen en català entre ells!!!!!
Re: I Mostra del Llibre Anarquista [BCN'05]
18 jul 2005
"baixant de la font" aquí l'únic costra que hi ha ets tu, gilipolles. Jo m'expresso en l'idioma que em surti del cony que per això en parlo quatre. Ah! I no tenim cap mania persecutòria de borrar el català, ja que ni sent de catalunya ni sent aquesta la meva llengua materna, sovint m'expresso més en català que no pas en castellà. Som anarquistes i som apàtrides. NI FRONTERES NI BANDERES. DESTRUEIX LES DIVISIONS.
Re: I Mostra del Llibre Anarquista [BCN'05]
24 des 2005
dediqueu-vos a cremar contenidors k es lunik k se us dona b i surtiu de casa dels papaes k stara contents.
i pels de la campanilla: no us conec i no se ki sou, xo em calleu malament xk sou punkis, RENTEUBOS!! sou la desonra del segle XXI.,
i els redskins de vilanova k es buskin una feina d'una puta vegada i k deixin de tukar els cullons kem fa fastig caminar x la seva mateixa burera. k mol cagar-se en la pulicia i despres estan denuncian x kualsevol tunteria!
SIVILL BENVINGUT A CASA!!!
Re: I Mostra del Llibre Anarquista [BCN'05]
24 des 2005
x tots els anarquistes: crec k desonreu vosaltres mateixos la vostra propia ideologia, no sou mes k "acumudats" de la societat. numes busqueu en la vostra estetika una escusa x poder drugarvos i keixarvos despres. eu daprendre del sivill i buscarvos una feina al telepizza ( i k us gastin la tipika broma, ke em recorda un amic: telepizza, k desea? madalenas no te jode!!
kampanilla: no se ki cullons sou pero em preguntu don cullons treieu linterenet si viviu en una casa okupa de merda. les cases okupes son x ki se les mereix, i no tink kap unkonvenietn en pasar un dia i dirvuso a la cara, xk fai 2.15, axi k aneu a l'escola d'adults i treieuvos l'ESO d'una puta vegada! busqueuvos un feina!!
redskins: despres de tans anys, xk encara no eu surtit xl carrer am una escopeta a matar "fachas".
indymedia: gracies x entretenirme cada tarda am els estupids comentaris d'anarkos, redskin i sivills! testimu quim!!!
PD: em feu fastik punkis, segu k tots celebreu el nadal, i nom vingueu am marikonades de que cullons parlu, xk sense cuneixeus us cunec a tots.
fuck mocambo!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more